Liepuska on luotu tätä hetkeä varten. Se tarkoittaa sitä, että…

Liepuskan tuotteet sopivat juuri tähän hetkeen. Niitä ei ole tehty huomista varten, niitä ei ole tehty eilistä varten – ne on aina tehty tähän ainutlaatuiseen hetkeen. Juuri tästä hetkestä Liepuska tekee aina vähän paremman.

Liepuska tuo oman osaamisensa tähän hetkeen – nyt ei puhuta vain tästä ohikiitävästä hetkestä, vaan ajasta jota elämme. Tunnemme suomalaisen leivontaperinteen ja sukupolvien läpi kulkeneen perimätiedon. Sitä kunnioittaen haluamme olla jatkuvasti ajassamme kiinni, oikeastaan askeleen edellä.

Mistä tulemme?

Täällä jylhien havumetsien ja kirkkaiden vesien keskellä, Savossa me olemme syntyneet. Meidän juuremme ovat syvällä puhtaassa Suomalaisessa maaperässä. Ne punoutuvat sinne, missä menneet vuosisadat muuttuvat takaisin elinvoimaiseksi mustaksi mullaksi. Tuossa tummassa maassa kasvaa maailman parasta viljaa. Se on meidän kultaamme.

Miksi Liepuska?

Vain parhaista raaka-aineista voimme tehdä parhaita leivonnaisiamme.

Me vaalimme perimätiedossa meille uskottuja suomalaisen leivonnan arvokkaimpia salaisuuksia. Kun ne aikanaan siirtyvät meiltä tuleville sukupolville haluamme olla ylpeitä siitä, että mukaan on tarttunut peltitolkulla meidän ainutkertaista kokemustamme. Suuri tehtävämme on ammattitaidollamme, rohkeudellamme ja sinnikkyydellämme varmistaa, että vuosi vuodelta uuneista nousevat tuoksut ovat aina vain herkullisempia. Me uskomme tähän hetkeen.

Me aidosti uskomme, että voimme tehdä tästä hetkestä vielä vähän herkullisemman. Siksi me tätä teemme.