Meillä on Pohjois-Savon paras ruisleipä.

Pitopalvelumme viimeistelee jokaisen juhlan

Kun haluat juhlissasi keskittyä nauttimiseen ja juhlimiseen, anna meidän hoitaa tarjoilut. Pitopalvelumme on monipuolinen ja aina räätälöitävissä juuri juhliisi sopivaksi. Lue lisää!

 

Pitopalvelua myös yritysasiakkaille

Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita Nilsiän ja Tahkon lähialueilla. Yritysasiakkaillemme hoidamme muun muassa koulutus- tai kokoustarjoilut tilanteen mukaan räätälöityinä. Yksityisasiakkaillemme hoidamme tarjoilut kaikenlaisiin juhliin aina pienistä syntymäpäivistä suuriin hääjuhliin.

 

Vuokraamme laatuastiaston

Pitopalvelumme hinnat sisältävät ruokien lisäksi aina myös ruokien kattamisen noutopöytään. Meiltä voit vuokrata astiastoa maksimissaan 100 hengelle. Valikoimaan kuuluu iso ruokalautanen, keittolautanen, jälkiruokakulho, kahvikuppi asetteineen, leipä/kakkulautanen, haarukka, veitsi, ruokalusikka, teelusikka, juomalasi, viinilasi ja kuohuviinilasi. Myös sokerikot, kermakot, maljakot, liinat ja kukka-asetelmat hoituvat tarvittaessa kauttamme.

 

Kuljetamme paikan päälle

Voit tulla noutamaan pitopalvelutuotteemme liikkeestämme, mutta sopimuksesta tuomme ruoat myös juhlapaikallesi. Toimitusmaksua perimme kuljetuspalvelusta, esimerkiksi kuljetus Tahkon alueelle maksaa 19 euroa.